ECCOFLIX IPTV

Verzend- en terugbetalingsbeleid

Verzending

Bij ECCOFLIX begrijpen we dat het belangrijk is om uw IPTV abonnement zo snel mogelijk te ontvangen. Daarom bieden wij onmiddellijke levering voor al onze abonnementen.

Zodra uw betaling is bevestigd, wordt uw abonnement geactiveerd en worden de gegevens naar het tijdens het afrekenproces opgegeven e-mailadres gestuurd.

Zorg ervoor dat het e-mailadres dat u opgeeft correct is, want wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging of niet-levering als gevolg van onjuiste informatie.

Als u problemen ondervindt bij het ontvangen van uw abonnement, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

Dank u voor het kiezen van ECCOFLIX voor al uw streaming behoeften. Wij waarderen uw bedrijf.

Terugbetaling

“Bij ECCOFLIX zijn we toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop onze service niet aan uw verwachtingen voldoet.

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met onze service, kunt u een terugbetaling aanvragen binnen de eerste 7 dagen na uw aankoop. Om een terugbetaling aan te vragen, neemt u contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer en de reden voor de terugbetaling.

Houd er rekening mee dat we geen terugbetalingen kunnen doen voor een abonnement na de 7 dagen na de aankoopdatum. Ook kunnen we geen restitutie geven voor het IPTV abonnement na de 7 dagen proefperiode.

We behouden ons het recht voor om terugbetalingen te weigeren als we vaststellen dat de dienst verkeerd werd gebruikt of als er een vermoeden is van frauduleuze activiteiten.

Als u vragen of zorgen heeft over ons restitutiebeleid, neem dan contact op met onze klantenservice.”